2009. április 1., szerda

Közlemény

Ezúton jelentem, hogy sem a múlt héten, sem azóta nem keresett meg a Magyar Szocialista Párt elnöksége a miniszterelnökséggel, illetve az agrártárca vezetésével kapcsolatban. Nem kaptam felkérést az országos főállatorvosi teendők elvégzésére és a Fővárosi Állatkert vezetésére sem. Amennyiben felkérnének, sem vállalnám egyik posztot sem (kivéve az Állatkertet). Minden ezen közleménnyel ellentétes híradás spekuláció és hamis, célja feltehetőleg a blog rossz színben való feltüntetése.

4 megjegyzés:

Fauna írta...

Jó volt ez a közlemény. :D

Névtelen írta...

ah pedig már reméltem te vagy a Bajnai mögött is :)
vargak

La pantera írta...

Szia, Girl :)
Mar eleg reg nem olv. erre /el vok havazva, baby, de ugy, mint a telapo sem, pedig itt szep lassan nyar lesz mar/, de most visszaolv. sokat am! Yeah.

Jo ez a bejegyzes am, tokos csaj vagy, bakker, apr.1. nemzetkozi virus-alert, hirhedten agressziv Conficker fertozes magasrol lesz@rva, miii? Mondom a magyar lanyok a legtokosebbek szerte e vilagon ;)) De komolyan.

MSzP min.elnok tarcat le se sz@rd, sot, agrartarca se szamit most meg /mivel, ugye, Hu. EU mogott fenyevekkel, sajnos/, viszont, h. foallatorvosi teendok elvegzesevel se biztak meg +, hat ez mar valoban felhaborito! ;))
Viszont vmi BP-Allatkert vs Gitanat mintha meg en is hallottam volna itt, Hu-tol eleg tavol - igaz apr. 1 volt. szal nem tom nah...;))

PS. Meltoztassal mar valaszolni mai otyemejlemre, maskent lepten-nyomon irok majd ide, es mindenhol ez lesz a PS :D
/csak viccelek am!...v. megsem...? ;))...kituggya...tolem sok minden kitelik am! hisz tod ;))- meg mindig CSAK viccelek!/
LP.

Lódoktor írta...

LP!
Válaszoltam, bocsi a késésért meg a tömörségért, de napok óta takarítás a program, még várhatóan napokig.