2008. szeptember 13., szombat

Eboltás 1

Többrészes sorozat következik a tömegoltások legszebb gyöngyszemeiből. A három fő dokiszomorító szituáció és néhány mellékszál.

Vadállat hozá nem értő tulajdonossal
Hatalmas kutya, általában kaukázusi, csaucsau, kuvasz, túlfejlett németjuhász, jugoszláv farkasölő vagy közép-ázsiai juhász. A tulajnak abszolút nincs köze a kutyához, napi 2, azaz kettő percet nem foglalkozik vele, ennek megfelelően a kutya nem is hallgat rá. (Miért tenné?) A kutya bikaláncon, a tulajnál husáng. Persze, egy 40-60 kiló közötti csupa izom kutyát erővel nem lehet visszatartani. Ilyenkor nagyon kell koncentrálnunk: van 2 másopercünk, hogy odaugorjunk, bökjünk, betoljuk a vakcinát, majd hátraugorjunk. Sétáljunk a kocsihoz betadinért (fertőtlenítőszer) és bőrvarróért.A kutya ugyanis valószínűleg megharapta a 'gazdit'. Ha nincs szerencsénk, a tű a kutyába tört, amit még ki kell bűvölnünk, anélkül, hogy megharaptatnánk megunkat.

És elgondolkodhatunk azon, hogy a világ összes problémájának 99%a abból ered, hogy állathoz és gyerekhez nem kell jogosítvány.

Nincsenek megjegyzések: