2008. október 30., csütörtök

Who let the dog out?*

Logan repterén legkevesebb 8 felszállást kellett késleltetni, mert a biztonsági személyzet egy elszabadult pudlival fogócskázott. A kutya 17 órán át volt "szökésben", mielőtt "őrizetbe vették" volna. A legtöbb utast inkább szórakoztatta, mint bosszatotta a közjáték, bár furcsának találták, hogy egy liyen kicsi állat elfogásához ennyi ember és ennyi idő szükségeltetik. Végül a rendőrség kutyás egységének segítségével sikerült elkapni Choochy-t, kutyakajával. (Azt hinné az ember, hogy ennek kiötléséhez nem kell a kutyás osztag segítségét igénybe venni, józan paraszti ész is elég hozzá. Ja, bocsánat, Ámerikában történt... - a szerk.)
Forrás Köszönet a tippért a QuizLaw-nak.
A hozzászólások is megérnek egy misét: A 32 hozzászóló közül egy gondolta úgy, hogy esetleg a gazdinak kellett volna behívni a kutyát, mintsem idegen, fegyveres, nem különösebben lelkes biztonsági személyzetnek hajkurászni. Továbbá senkinek sem jutott eszébe, hogy van az a pici kis bogyó, Szedalinnak hívják, amit repcsiút esetén tanácsos beadni a háziszörnynek, és akkor nincs szökés meg rohangálás.

*Who let the dogs out?

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Gitana!
Most olvasom a cikket.Egyrészt a kutyaelszabadulás majdnem mindennapos egy reptéren, nem tudom ezért miért késett vagy 8 gép?..kezdőőőők..Sőt, kutya,macska.
Oszt volt olyan macska,aki egy beszállítóbusz alatt végezte 2 dimenziósan.Így legalább nem kellett keresni.
De sokszor kigyó szabadul el.Ami rátekeredik a vezetékekre a raktérebn és a Jóisten se akarja megtalálni. Ilyenkor jön a reptér zoológusa és elbeszélget a sziszegővel. Voltak elszabadult rákok,meg is csípték a kollegám ujját, mert azt méregette milyen jól mutatnának a benti fazékban.
Elszabadult tigris,puma,zsiráf...bika sokszor. Ezek a raktérben csatangolnak,illetve amint kinyitod a cargo doort rádugrik. Édes pofák.
A kutyákkal is inkább az a baj,hogy valóban félnek,ezért megtámadják az első embert, meg elrágják a vezetékeket.
Csak mondjuk a nyugtató egy 13 órás szakaszra nem tudom kitart e.
Meg a vadállatokat nem is tudják annyira nyugtatózni,úgy hallottam.
A hozzáértő hozzászólónak, meg annyit,hogy a gazdi nem tud az elszabadult állatkáról,mert nem kell, mert tilos a raktérhez vagy a reptér külső területén kergetőznie.
Ebből kifolyólag sok gazdi kapott érkezésnél már egy korcs kedves állatot, a feladott fajtiszta, versenyállat helyett.:))

Lódoktor írta...

Érdekes, amiket írsz. Azért számomra a ledurvább az, hogy a kutyás rendőröket kellett igénybe venni ahhoz az ötlethez, h kutyakajával fogják be...

Névtelen írta...

Amerikaiak - LOL !

If you've got the time, we can make it a good time! - es tenyleg ! Ott toltott eveim alatt joval tobbet szorakoztam, semmint mergelodtem rajtuk :DD
Bolondok, nah - es ezt ok meg csak nem is tudjak ;))

/Lp/

Névtelen írta...

Hát, Gitana. A rendőrökhöz no comment. Minden országban szellemileg alulérettek..
Beuci